Modern,Houses,With,Solar,Panels,And,Electric,Car.,3d,Rendering

Eva Green Energy is gespecialiseerd in energiebesparende oplossingen op maat voor zowel  particulieren als bedrijven.

Eva Electricity is jouw partner in hernieuwbare energie. Bij Eva Electricity sta jij, onze klant, centraal.
Ons uitgangspunt is niet: wat hebben we je te bieden? Maar wel: waar ben je naar op zoek?  Samen ontdekken we je noden en wensen, en zoeken we naar het beste energiebesparende oplossing.

Groene stroom is elektriciteit opgewekt uit duurzame energiebronnen. Het begrip wordt gebruikt om een onderscheid te maken met de uit fossiele brandstoffen opgewekte elektriciteit, die dan “grijze stroom” wordt genoemd. Het idee achter groene stroom is dat daarmee de uitstoot van koolstofdioxide (CO2) en andere schadelijke emissies (NOx, SO2, roet etc.) wordt verminderd.

Zonne-energie is energie van de zon in de vorm van warmte en licht. Deze energie, samen met secundaire vormen zoals windenergie, waterkracht en biomassa vormt meer dan 99,9% van alle hernieuwbare energie op Aarde.

Bekijk onze mogelijkheden onderaan.

 

Zonnepanelen installeren is geen kost, maar een slimme investering. Want met het bedrag dat je bespaart op je energiefactuur, verdien je je zonnepanelen op 8 tot 10 jaar terug. En door over te schakelen op zonne-energie, werk je actief mee aan een schonere wereld.

Een van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van technologie en voertuigen is eMobility. Steeds meer mensen kiezen voor elektrische wagens. Investeer daarom tijdig in kwalitatieve laadsystemen zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Investeren in batterijopslag verdient zich bijna meteen terug voor particulieren die na 2021 zonnepanelen laten installeren. Doordat de terugdraaiende teller verdwijnt, sla je best je zonne-energie op via batterijopslag.

Wie investeert in energiebesparende maatregelen kan rekenen op financiële ondersteuning. Ontdek hier belangrijkste premies voor particulieren en voor bedrijven.

Wees klaar voor de toekomst en kies voor ijzersterke installaties.
Ontdek hier alle energiebesparende oplossingen door een vrijblijvend gesprek in te plannen met onze experts.